Home Voor professionals

Voor professionals

STA biedt ondersteuning aan mannen die hun agressie onder controle willen krijgen. Wij weten hoe moeilijk het is om hulp te accepteren: wij hebben ook in deze situatie gezeten.

Professionals vinden het regelmatig lastig om in contact te komen met een pleger. Dat kan te maken hebben met het – helaas nog grote - stigma rondom huiselijk geweld en de schaamte die mensen voelen.

Het kan voor professionals lastig zijn om meervoudig betrokken te zijn of inhoudelijk het gesprek aan te gaan, terwijl aan de kant van de pleger het vaak schaamte, schuldgevoelens en het gevoel veroordeelt te worden is wat in de weg zit om hulp te zoeken.

Over STA


Wil je iemand aanmelden voor STA?

STA is een groep mannen die elkaar helpen hun agressie onder controle te krijgen en/of te houden.  Een supportgroep voor mannen die serieus aan de slag willen om uit een situatie van huiselijk geweld te komen of zo’n situatie te voorkomen. STA biedt mannen de mogelijkheid om actief met zichzelf aan het werk te gaan. Zodat ze hun eigen situatie en die van hun directe omgeving positief kunnen beïnvloeden, doordat ze leren om keuzes te maken die hen kan afleiden van geweld.

We hebben om de week een bijeenkomst in Lelystad, van 2 uur. Aanmelden kan telefonisch. Er zitten geen kosten verbonden aan het deelnemen van de groep.

Wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Steven via: 06-50187733 of contact@staflevoland.nl

Wil je een deelnemer aanmelden? Dat kan via de contactpagina.

Praktische informatie

Voor wie? Voor mannen die uit een situatie van huiselijk geweld willen komen of zo’n situatie willen voorkomen
Waar? De Kubus, Agorabaan 3, 8224 JS Lelystad
Wanneer? Om de dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur
Contactpersoon: Steven 06-50187733
Aanmelden? Vul het contactformulier in. Steven neemt binnen twee dagen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Neem nu contact op Over STA